• Facebook
  • Instagram

Kokking spesial er Kokking-episoder som ikke fokuserer på hele måltider, og som går mer spesifikt inn på en mer avansert ingrediens, dessert eller drikk, og denne gangen skal det lages Kimchi!

Lise  Aanes er utdannet innen ernæring ved The School of Natural Medicine UK, har drevet sitt eget cateringfirma Alien Seat Nutrition og stod inntil nylig bak spakene på Esaias naturvinbar i Oslo. Hun elsker alle levende bakterie- og gjærkulturer og har holdt en rekke fermenteringskurs i Oslo og London.


På menyen står altså Kimchi og surkål. Håper det smaker!

Vil du støtte Brutus gjennom Korona? Bidra med en valgfri Vipps eller kjøp oppskriften så du kan lage retten igjen senere.

til Bar Brutus
#92212

Eller prøv deg i videovinduet under (noen opplever problemer med dette):

OBS! Noen opplever som sagt problemer med avspillingsvinduet. Frykt ikke, du kan chatte og se på direkte på Youtube her.