Code er en klassisk restaurant med et moderne tilsnitt, eventuelt et lekent «bistro-slash-brasseri», som holder til i Barcode. De åpnet dørene for under et år siden, men folkene bak er meget erfarne - og de både lever og ånder for å lage den perfekte restaurantopplevelse. Siden åpning har restauranten høstet meget god kritikk, og på fredag vil de ta litt av restaurantopplevelsen hjem til deg!

På menyen står en vårlig, lun og kremet risonisalat. Håper det smaker!
 

Kokking er frivilligbasert, og utenom pengene som blir samlet inn til restaurantene via Vipps er det ingen som tjener noe som helst på dette. Code Restaurant ønsker at det som blir vippset i kveld skal gå til Kokking. Det vil altså si at om du ønsker å støtte i dag, vil pengene gå til utvikling av Kokking som konsept, slik at flere restauranter får muligheten til å være med, og slik at vi kan investere i enda bedre utstyr så dere får bedre kvalitet på streamen. Dette setter vi veldig stor pris på!

  • Facebook
  • Instagram

til Kokking
#604845

Eller prøv deg i videovinduet under (noen opplever problemer med dette):

OBS! Noen opplever som sagt problemer med avspillingsvinduet. Frykt ikke, du kan chatte og se på direkte på Youtube her.