• Facebook
  • Instagram

Kokking startet for noen måneder siden, med et ønske om å hjelpe restauranter som ble truet av Koronakrisen og for å bringe restauranttilbudet hjem til deg. I dag er situasjonen for restauranter og folk hjemme litt annerledes, så etter 8 utsøkte måltider laget sammen med en gjeng dyktige kokker, runder vi av Koronasesongen med en grand finale!

For å markere avslutningen av Kokking i dagens format, har vi fått med oss en helt spesiell kokk som også er i ferd med å avslutte et kapittel selv. Høsten 2017 åpnet Björn Svensson Galt, en nordisk restaurant som blander hverdagskomfort med stjernemat. Etter bare noen måneders drift fikk restauranten en michelinstjerne, og knappe tre år senere legger Svensson nå for tredje gang ned en restaurant med en stjerne i Michelinguiden.

Lørdag 11. juli stenger Galt dørene for godt, men 28. juni kan du lære å lage sommerlige småretter inspirert av menyen deres - hjemme fra ditt eget kjøkken!


På menyen står sommerfestens småretter - Burrata med endive, Brokkolini med ostesaus, gulrotsalat og nypoteter - håper det smaker!

Siden Galt skal stenge og Kokking har sin siste sending, har vi sammen med Galt bestemt å bruke anledningen til å sette fokus på en viktig sak. Dersom du skulle ønske å gi en slant for å lære disse herlige oppskriftene, setter vi stor pris på om du vil Vippse noen kroner i retning Barnekreftforeningen! Merk i så fall ditt bidrag med "Kokking med Galt". Takk!

til Barnekreftforeningen
#02099

Eller prøv deg i videovinduet under (noen opplever problemer med dette):

OBS! Noen opplever som sagt problemer med avspillingsvinduet. Frykt ikke, du kan chatte og se på direkte på Youtube her.