KOMMENDE
kokking vaaghals insta.002.jpeg

FREDAG 27. NOVEMBER // 19:00

Vaaghals

med Christer Rødseth, Eirik Lillebø & Jørn Lie

Forrett: Hurtiggravet laks med dillstuet potet, rømme og rogn
Hovedrett: Byggotto med torsk og eggesmør

last ned.png
Oslobukta_Logo_Black.png
streamy logo.png

I SAMARBEID MED:

FORBIGÅTT

Bli med på sesongavslutning av Kokking med Björn Svensson fra Galt!

For å markere avslutningen av Kokking i dagens format, har vi fått med oss en helt spesiell kokk som også er i ferd med å avslutte et kapittel selv. Høsten 2017 åpnet Björn Svensson Galt, en nordisk restaurant som blander hverdagskomfort med stjernemat. Etter bare noen måneders drift fikk restauranten en michelinstjerne, og knappe tre år senere legger Svensson nå for tredje gang ned en restaurant med en stjerne i Michelinguiden. Lørdag 11. juli stenger Galt dørene for godt, men 28. juni kan du lære å lage sommerlige småretter inspirert av menyen deres - hjemme fra ditt eget kjøkken!

SØNDAG 28. JUNI // 18:00

Galt (Sesongavslutning!)

med Björn Svensson

Sommerens småretter - Burrata med endive, Brokkolini med ostesaus, nypoteter og gulrotsalat

  • Facebook
  • Instagram

til Barnekreftforeningen
#02099

Bli med på Kokking live med Emil Thorsvik fra legendariske Palace Grill!
 

Palace Grill er en ganske liten gourmetrestaurant med stor og velutviklet personlighet. De byr på kompromissløs kokkekunst og en vinkjeller som kan få hvem som helst ned i knestående. Menyen skiftes hver dag etter de beste tilgjengelige råvarene, årstider og kokkenes humør. Stedet er som en institusjon å regne når det kommer til Oslos restaurantjungel, og på torsdag så skal Emil Thorsvik bringe litt av stemningen fra Palace hjem til deg!

TORSDAG 14. MAI // 18:00

Palace Grill

med Emil Thorsvik

Hvit asparges med hollandaise, ville urter og pannestekt villkveite (valgfritt).

  • Facebook
  • Instagram

til Palace Grill
#523890

Bli med på Kokking live med Svein Trandem og Hanne Rutgerson fra Restaurant Einer!

Restauranten serverer til vanlig nordisk-inspirert mat, og er fremhevet for bærekraft i Guide Michelin. Fredag 17. april inviterer de til Kokking i sitt restaurantkjøkken, og på menyen står Potetgnocchi med urtepesto og sylta løk.

FREDAG 17. APRIL // 18:30

Restaurant Einer

med Svein Trandem og Hanne Rutgerson

Potetgnocchi med urtepesto og syltet løk

  • Facebook
  • Instagram

til Einer Einbar
#552145

Tirsdagskokking live med kjøkkensjef Petter Rolund fra Smalhans!
 

Restauranten er opptatt av å servere god og smaksrik mat til en billig penge, og fikk i 2015 utmerkelsen Bib Gourmand i Guide Michelin. Smalhans omtales som St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, og de fokuserer på på å utnytte råvarer til det fulle og se verdien i noe som andre kanskje ser på som verdiløst.

TIRSDAG 21. APRIL // 18:00

Smalhans

med Petter Rolund

Fiskegrateng med råkostsalat og kaperssmør

  • Facebook
  • Instagram

til Smalhans Event
#92713

Bli med på en ny runde med live Kokking, denne gangen med kjøkkensjef Christer Rødseth fra Code Restaurant!

Code er en klassisk restaurant med et moderne tilsnitt, eventuelt et lekent «bistro-slash-brasseri», som holder til i Barcode. De åpnet dørene for under et år siden, men folkene bak er meget erfarne - og de både lever og ånder for å lage den perfekte restaurantopplevelse. Siden åpning har restauranten høstet meget god kritikk, og på fredag vil de ta litt av restaurantopplevelsen hjem til deg!

FREDAG 24. APRIL // 18:30

Code Restaurant

med Christer Rødseth

Vårlig, lun og kremet risonisalat

  • Facebook
  • Instagram

til Kokking
#604845

Bli med på en ny runde med fredagskokking, denne gangen med kjøkkensjef Tim Ekblad fra Txotx!

Txotx (uttales cho-ch) er en pintxosbar med tilholdssted på Grünerløkka. Inspirert av den spanske byen San Sebastián, serverer de autentisk baskisk mat, sider og vin, med det beste av lokale råvarer. Txotx har imponert mang en anmelder, og på fredag sørger Tim for å bringe litt baskisk stemning til kjøkkenet ditt!

FREDAG 1. MAI // 18:30

Txotx

med Tim Ekblad

Safranris med reker, aioli og rista brød

  • Facebook
  • Instagram

til Trattoria Popolare AS
(Felles vippskonto med Txotx)

#525516

Kokking spesial er Kokking-episoder som ikke fokuserer på hele måltider, og som går mer spesifikt inn på en mer avansert ingrediens, og denne gangen skal det lages Kimchi og surkål!

Lise er utdannet innen ernæring ved The School of Natural Medicine UK, har drevet sitt eget cateringfirma Alien Seat Nutrition og stod inntil nylig bak spakene på Esaias naturvinbar i Oslo. Hun elsker alle levende bakterie- og gjærkulturer og har holdt en rekke fermenteringskurs i Oslo og London.

MANDAG 11. MAI // 18:30

Brutus

med Lise Aanes

Kimchi og surkål

  • Facebook
  • Instagram

til Bar Brutus
#92212

Bli med på Kokking live med Markus Dybwad fra Grefsenkollen og Oslos råeste utsikt!
 

Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden. Deres ambisjon er at man skal kunne komme dit til mange forskjellige anledninger, enten det er til byens beste restaurantopplevelse, boller og kakao, hjemmelaget pizza eller en kald øl på terrassen.

ONSDAG 20. MAI // 18:30

Grefsenkollen

med Markus Dybwad

Hjemmelagde Over Oslo-pølser med Purreløkskompott, Potetmos og Ramsløk

  • Facebook
  • Instagram

til Grefsenkollen
#125708